Nieuws - Evi De Jean


Met Spinvis in de Brakke Grond

Dinsdag 4 november slaan Evi en Spinvis de handen ineen. In theater de Brakke Grond in Amsterdam brengen ze een muzikale ode aan Paul van Ostaijen. Dit tijdens Waumans en Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel Extravaganza. Kijk hier!

Nieuwe show op Cultura24

Op de Uitmarkt Amsterdam bracht Evi, samen met pianist Rembrandt Frerichs, een voorproefje van haar nieuwe theatervoorstelling. In de herfst van 2015 zal deze uitbarsten! NPO Cultura maakte een mooi verslag. Bekijk het hier. (Boekingen show via Tram10)

De was op locatie

Evi maakt deel uit van WAS XL. Een locatietheater performance die dans, theater en beeldende kunst combineert. Met wit wapperend wasgoed als hoofdingrediënt. Afgelopen zomer reisde WAS XL ook naar Engeland, België en Duitsland. Kijk hier voor een foto impressie.

Aanmelden nieuwe editie ‘Koorworkshop Amsterdam’

Een muzikaal smulfestijn, de koorworkshops van Evi De Jean. Op dit moment zijn er twee, tiendelige, koorworkshops in volle gang. In Amsterdam Centrum en op IJburg. Met als repertoire het lievelingslied van elke deelnemer. Welkom bij het slotconcert op zo 14 en za 20 december. Je kan je nú inschrijven voor de volgende edities die starten eind januari. Welkom! Mail Evi voor alle info.

De Stemstudio Amsterdam

Bij Evi’s ‘De Stemstudio Amsterdam’ kan je terecht voor zangcoaching, coaching sprekers, presentatie, gezond stemgebruik, schrijven voordracht/lezing, liedinterpretatie voor pro's, auditietraining, songwriting, storytelling en coaching theatermakers. Als privé sessie of als (teambuilding) groepsworkshop. Mail Evi voor info.

Inschrijven Bourgondische Zangweek Frankrijk, zomer 2015

De eerste editie van Evi’s Bourgondische Zangweek Frankrijk is hartverwarmend geslaagd! In een pittoresk huis in de Franse Ardèche verzorgde Evi zangworkshops en chef Swaane Lauwaert verzorgde de innerlijke mens. Een gezellige week met een vrolijk slotoptreden, met dansende dorpsbewoners als gevolg. Zowel beginners als gevorderden vonden hun plek binnen deze week. Sommige deelnemers kwamen alleen, sommigen met partner of gezin. We zullen er nog lang met een glimlach aan terugdenken. Heb je interesse voor de zomer van 2015? Kijk hier voor de flyer van afgelopen jaar en mail Evi alvast voor meer info. Verlekker je hier bij de foto’s.

Inschrijven Bourgondisch Zangweekend Antwerpen, lente 2014

Binnenkort meer hierover op de site. Mail Evi alvast voor meer info.

Evi op reis door Nederland

Evi’s filmpje voor Expedia Pioneer! Bekijk het hier.

Yoga & Zingen

In 2013 ontwikkelde en lanceerde Evi, samen met yogadocente Sanne Kerkhof, de workshop ‘Yoga & Zingen’. Als eersten in Nederland. Via yoga- en zangoefeningen en het samen zingen van jazz en pop wordt er gewerkt aan het lichaamsbewustzijn en het ontdekken en verbreden van het eigen stemgeluid. Ook op het YogaMagazine Festival 2014, gaven ze deze vrolijke, energieke workshop. Op zondagmiddag 30 november is de eerstvolgende workshop. Bij Samana Yogacenter Amsterdam. Inschrijven via info@samanayogacenter.nl

Zwanger & Zingen ‘Uit volle borst’

Popsongs en jazzy liedjes. Evi geeft regelmatig zangworkshops aan zwangere meiden. Lekker tot rust komen, de buik laten vibreren én energie krijgen. Tijdens sommige edities zijn bijvoorbeeld vriendinnen of partners ook welkom. Een volgende keer graag meedoen? Mail Evi.

Terugblik theatertournee Nachtvogel / Bankroet Jazz

In de lente van 2014 speelde Evi met De Bankroet Band de laatste voorstelling van het dubbelprogramma Nachtvogel en De Bankroet Jazz. Een voorstelling met als ingrediënten: muziektheater, jazz, film, Paul van Ostaijen en het Berlijn en Antwerpen van de roaring 20‘s. Het was een mooie, drie jaar durende, tournee! Kijk hier.

Museum Oud Amelisweerd

Evi’s stem klinkt elke dag door Museum Oud Amelisweerd. Dit nieuwe museum werd geopend door Prinses Beatrix in de lente van 2014.

Chanson

Evi is winnares Publieksprijs Concours de la Chanson 2010. Kijk hier voor de filmcompilatie van het concours.